Ibix® 9

De Ibix® 9 is licht in gewicht, compact en zeer geschikt om mobiele kleine straalwerken uit te voeren.

Lees meer

Ibix® 25

De Ibix® 25 wordt veel gebruikt voor jachtonderhoud en het verwijderen van graffiti.

Lees meer

Ibix® 40

De Ibix® 40 is geschikt voor het snel reinigen van grote oppervlakten en wordt veel ingezet bij industriële toepassingen en gevelreiniging.

Lees meer

Een straalketel hoeft niet groot en log te zijn om toch snel een goed resultaat te hebben. Snelle inzetbaarheid, gemakkelijke bediening en gebruiksvriendelijkheid zijn de kernwoorden waar IBIX® voor staat. Uiteraard is het ook mogelijk om met een waternozzle stofvrij te stralen. Met een compressor vanaf 2 m³ (2000 l/min) kunt u al snel en doeltreffend alle soorten gevels reinigen. 

Lees meer

Het verwijderen van oude verflagen en roest van staal kan op meerdere manieren uitgevoerd worden. Wanneer deze lagen verwijderd worden door te schuren, te schrappen of te slijpen, worden minuscule roestdeeltjes in het staal geslepen of geschuurd. Roest wat niet volledig verwijderd is, zal altijd terugkomen.

Lees meer

Graffiti is een fenomeen dat haast niet meer weg te denken is uit ons straatbeeld. Zowel in grote steden als in dorpen worden vele bedrijfspanden, winkelcentra, scholen, verkeersborden, lantaarnpalen, bushokjes en historische monumenten ontsierd door graffiti.
Graffiti die zich al lang op een oppervlak bevindt is uiteraard extra moeilijk te verwijderen.

Lees meer

De laatste jaren is er een tendens ontstaan waarin het gebruikelijk is om meubels en houten objecten een nieuw leven te geven in plaats van nieuwe meubels te kopen. Dit is door de crisis ontstaan, maar ook vanwege een hoger bewustzijn dat de grondstoffen op deze aarde niet eindeloos zijn. 

Lees meer

Menig bootbezitter wordt er moedeloos van. De voortdurende strijd tegen roest op schepen. Wat er ook gedaan wordt, elk jaar steekt het weer de kop op. De inmiddels verboden loodmenie was eigenlijk het enige product dat voor uitstel zorgde.

Lees meer

Decoratieve letters stralen in glas

Omhoog